[GA4] Naar uw account en property gaan

In Google Analytics kunt u een of meer accounts hebben. Elk account kan een of meer property's bevatten. Het account dat u selecteert, bepaalt welke property's u kunt zien.

zo gaat u naar een ander account en een andere property in Google Analytics:

1. Selecteer de naam van de property rechtsboven in Google Analytics. In de volgende afbeelding heet de property 'GA4 - Google Merchandise Shop'.
  2. Selecteer in het dropdownmenu rechtsboven de verzameling accounts waaruit u wilt kiezen.

De afbeelding toont hoe u de verzameling accounts selecteert waaruit u wilt kiezen

1. Selecteer in de kolom Analytics-accounts een account en selecteer vervolgens de property in de kolom Property's en apps.

De afbeelding toont hoe u de property selecteert in de kolom Eigenschappen en apps.